12 fotot më të bukura të muajit zgjedhur nga “National Geographic”

Nga Dorjan
Shkruar ne 04 Apr 2012 ora 8:09pm

Në këtë fotogaleri, 12 fotot më të bukura të muajit mars, zgjedhur nga revista National Geographic. Nga një hidrant në flakë në qytetin e Bostonit, te pasuritë e deteve arabe, më pas në Marsejë dhe akoma te lufta për bririn e çmuar të rinocerontit, një ajsberg që shkrihet në Alaskë dhe larvat e bretkosës Spea.