20-vjeçari i mbyllur në trupin 160-vjeçar

Nga Dinejda
Shkruar ne 25 Apr 2012 ora 8:41pm

Në moshën 20-vjeçare, britaniku Dean Andrews është i riu “më i moshuar” që i ka mbijetuar ndonjëherë një sëmundje të rrallë, që e bën që një vit jetë të jetë i barazvlefshëm me tetë në plakjen trupore.

Ndonëse ka jetuar vetëm dy dekada, britaniku vuan nga sindroma e quajtur “Hutchinson-Gilford” dhe në të vërtetë, është i mbyllur në trupin e një 160-vjeçari.