A duhet të merren vitaminat gjatë shtatzënisë?

Nga Dorjan
Shkruar ne 17 Mar 2012 ora 4:07pm

Vitamina të shumta janë në treg, të cilat mund të gëlltiten ose të përtypen. Shumica prej tyre merren njëherë në ditë.

Disa prej tyre përmbajnë substanca të cilat zbutin jashtëqitjen. Shumica prej tyre merren njëherë në ditë. Është shumë me rëndësi që gjatë shtatzënisë të mos keni mungesë vitaminash. Megjithatë para se të vendosni se cilat vitamina t’i merrni duhet të këshilloheni me mjeku tuaj.

Mungesa e vitaminave mund të plotësohet edhe me ushqimin e rregullt dhe të duhur.