AARON,FEMIJA 3-VJECAR QE VDES CDO TRE MUAJ

Nga Dorjan
Shkruar ne 23 Mar 2012 ora 10:49pm

Londer,i duhet te jetoje ne kete menyre 3-vjecarit nga Londra Aaron Sweeney,e cila historia e tij ka perfunduar neper gazetat e gjithe botes.Vogelushi Aaron vuan nga nje semundje shume e rralle e zemres,qe mund te pushoje  se rrahuri,dhe e tija ka pushuar dhe per shtate minuta rradhazi.Vitin e fundit ka ndodhur te pakten cdo tre muaj tregon e ema 28-vjecarja Jolaine Clark.Aaron dhe e ema e tij duhet  te levizin me defribilatorin me vete per te qene te gatshem ne cdo moment,thote ajo meqenese ai nuk mund te beje levizje te sforcuara.”Hera e fundit ishte e tmerrshme ” tregon Jolaine pesoi nje krize duke pare TV  dhe une nuk dija cfare te beja.Tani ajo nuk mund te ndahet asnje cast nga Aaron-i.