Adi Krasta: Punoj për atë që më jep më shumë para.

Nga Dinejda
Shkruar ne 11 Mar 2012 ora 5:13pm

“Marrëdhënia ime me paranë?! Jam në kërkim në tyre. Mund të kisha punuar kuzhinier, pilot, apo të bëja një vjedhje për t’i pasur. Gjithashtu jam i hapur të pranoj oferta nga çdo kanal tjetër televiziv nëse më paguajnë me shumë para në mënyrë që familja ime të jetojë më mirë”. 

Sipas gazetes “Panorama”, e ka mbyllur kështu Adi Krasta programin e kësaj të marte në “Top Channel” me titull “100 milionë” ndërsa ka shprehur për herë të parë hapur marrëdhënien dhe idenë e tij për paranë. Pa asnjë tabu për të thënë çdo të vërtetë në ekran, Adi Krasta nuk ka ngurruar që të pohojë para publikut të tij se është gati të pranojë çdo ofertë më të mirë për