Afërdita Dreshaj, imazh i birrës Tirana.

Nga Dinejda
Shkruar ne 25 May 2012 ora 4:37pm

Për të reklamuar birrën Tirana në Shqipëri më parë kanë pozuar shumë femra seksi dhe të bukura. Këtë herë rradha është për Afërdita Dreshaj, vajzë e cila u eleminua javën e kaluar nga “Dancing with the Stars”, për të qenë imazh i kësaj birre.Në fakt i shkon pak a shumë bukuroshes e cila këtë herë nuk do të tregojë gjoksin si vajzat e mëparshme, por trupin gjarpër që e ka. Por sa ka fituar ajo për të qenë pjesë e kësaj reklame? Ndoshta atë makinën Fiat, edhe ndoshta!. Por një gjë është e sigurt që sot e tutje Shpati i saj do të pijë vetëm birra Tirana.