Alban Skenderaj & Miriam cani: Let me Die With You

Videoklipi i Albanit dhe Miriamit, nje ndjenje e ngrohte romantike pershkon trupin nen tingujt e kesaj kenge. Cifti i artisteve te rinj shqiptare, por jo per kete me pak te suksesshem, eshte bere ne kete interpretim te bukur, ku romanticizmi i Albanit i ben jehone bukurise se Miriamit dhe hijeshise se saj. Nje pergezim nga stafi yne, edhe pse per mendimin tone, ne shqip kjo kenge tingellon shume me bukur...

Cfare mendoni per kete video?