Alban Skenderaj: Nuk ka kosovarë, të gjithë jemi shqiptarë

Nga Dinejda
Shkruar ne 07 Jun 2012 ora 4:50pm

Fituesi i çmimit kryesore të Video Festit 2012 Alban Skenderaj pas marrjes së çmimit iu është drejtuar të gjithë shqiptarëve me një mesazh. “E kam një mesazh nëse mund të keni vëmendjen për disa caste. Shumë shpesh po e dëgjojë fjalën kosovar,  sidomos të shqiptarëve nga Shqipëria.Kërkojë që fjala kosovarë të mos përdoret . Ne jemi të gjithë shqiptarë, mund të themi shqiptarët nga Kosova dhe shqiptarët nga Shqipëria” ka deklaruar Alban Skenderaj .