Anxhela Martini: Jam vetëm por e hapur, ja tipi i mashkullit që më pëlqen

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Një shqiptare është cilësuar si vajza më e bukur e Nju Jorkut. Kush është ajo? Përgjigja është me pyetje! Kush tjetër veç Anxhela Martinit! Në një intervistë për “mandatory”, ajo ka folur për mashkullin e saj ideal.

Çfarë mashkulli pëlqeni? Stili i mashkullit nuk duhet të përshkruhet me rrobat që vesh, por mënyra si kujdeset për vetveten. I urrej meshkujt që janë paksa të ashpër; me pëlqejnë ata me dukje klasike dhe të thjeshtë. Me pëlqejnë meshkujt, të cilët mund të veshin një xhaketë të bukur sportive apo një bluzë apo me fermerka që i shkojnë për shtati. Po ashtu, parfumi që…

Artikuj te Ngjashem: Çfarë tipi jeni Uithers: Berisha do vetëm të ruajë pushtetin Gjuhet qe i flasin vetem dy veta ne bote…. Nje shtatezani e gjate vetem…. 90 sekonda (video) Angela Martini: Fotomodelja shqiptare

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 1 images.