Arbana Osmani, prezantuesja e veshur më bukur në TV.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Arbana Osmani shpallet zyrtarisht prezantuesja më e mirë dhe më me stil ndër prezantueset femra shqiptare. Në prag të mbylljes së sezonit televiziv, një prej faqeve më të klikuara dhe autoritet i modës në Shqipëri, revista Anabel, zhvilloi një sondazh me pyetjen: “Kush ka qënë prezantuesja e veshur më me stil në këtë sezon”. Në këtë sondazh u përzgjodhën prezantuesit kryesorë të tre televizoneve më të mëdha dhe më të ndjekur sipas të gjithë sondazheve në Shqipëri.Sipas kryeredaktores së revistës dhe administratores kryesore të faqes në Facebook, Dalina Buzi, sondazhi është shumë i besueshëm dhe ndihmon për të kuptuar trendin e preferencave të publikut ndaj prodhimeve dhe personazheve…

Artikuj te Ngjashem: ‘People’: Beyonce, femra më e bukur në planet. Fshatrat më të bukur në botë Cila është mosha që një femër ndjehet e bukur dhe e sigurt? Santorini, ishulli me i bukur ne bote. Kjo është fytyra më e bukur në të gjithë Britaninë (Foto)

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 4 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 4 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 3 of total 4 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 4 of total 4 images.