Aurela Gaçe: Adoleshenca ime, në Gjimnazin e Llakatundit

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Kam qenë një adoleshente e pabindur”…Kjo është fjalia që dallon qysh në përgjigjen e parë të Aurela Gaçes. Ylli i skenës shqiptare, që sot është idhull i shumë të rinjve, vjen sot në faqet e “Gjimnazistëve” për të sjellë një shembull shumë të mirë. “Mos u dorëzoni për asnjë moment, por me guxim shkojuni deri në fund ëndrrave tuaja!”. Ky është mesazhi që Aurela përcjell. Të kuptohemi, shembulli i Gaçes mund të ndiqet vetëm nga ata të rinj, që ashtu si ajo dikur, i kanë këmbët në tokë dhe e dinë mirë se në çfarë fushe janë të aftë.

Natyrisht,…

Artikuj te Ngjashem: Aurela Gace: E pagezon vajzen e saj me emrin Aurela…. Aurela Gaçe në vend të parë në Ballkan. Aurela Gaçe njofton se ёshtё shtatzёnё Aurela Gace ne Eurovizion 2001 Dështon Aurela Gaçe, Shqipëria jashtë finales

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 1 images.