Burri ndryshon statusin në facebook, gruaja i shkatërron makinën

Nga Dorjan
Shkruar ne 12 Apr 2012 ora 3:06pm

Gruaja përplas makinën e të dashurit, pasi ai ndryshoi statusin e tij, duke e bërë singel në Facebook. Ajo mori makinën e të dashurit të saj, një Ford Focus dhe e përplasi në bordurat e një qëndre lojrash bowling, ku ai punonte, duke shkatërruar dyert e makinës dhe xhamat e saj si dhe duke shkaktuar një dëm në dyqan rreth 14 000 paund. Ngjarja ndodhi në Hollywood Bowl në Middlebrook, Boolton. Kjo ngjarje pasoi marrëdhënien e përfunduar midis vajzës dhe Jones, babai i dy fëmijëve.