Cila është mosha që një femër ndjehet e bukur dhe e sigurt?

Nga Dorjan
Shkruar ne 07 May 2012 ora 7:35pm

Vajzat shumë të reja që mbushin rrugët dhe lokalet,të veshura me fustane të shndritëshme dhe me taka të larta, na japin idenë të jenë femra të sigurta me vetvete.

 

Nese i shikon nje 30 vjecare , te ciles i kujtohen kohet qe kane kaluar: kur lekura ishte e shkelqyeshme dhe nuk ishte nevoja te flije gjume 8 ore rresht per te pasur nje pamje gjithmone te fresket dhe te relaksuar. Kjo mban pak arome zilie , por 30 vjecare te dashura shikohuni tani : nuk jeni me tonike si nje 20 vjecare , por stili juaj ,siguria qe keni tek vetja eshte domethenia per ate cfare jeni , ju ben pa dyshim me terheqese dhe te bukura . Kete e tregon dhe nje studim i bere per nje marke veshjesh amerikane: perqindja e femrave te intervistuara ka pranuar qe ndihen ne lule te jetes edhe nese kalojne moshes 35 vjece.

 

Ky studim gjithashtu, ka treguar padyshim , qe duhen vite per te rigjetur nje look te pershtatshem per pamje e tyre dhe nje stil qe i permbahet karakteristikave fizike dhe personalitetit te cdo femre. Ja perse femrat me te pjekura duken me te terheqese sesa femrat e moshes 20 vjece. Ato rrisin sigurine ne veten e tyre dhe vleresojne pikat e tyre me te forta, ne te njejten kohe duke fshehur ato qe nuk i pelqejne, sepse eksperienca i ka mesuar atyre se cilat jane.

 

Nje ekspert i ketij studimi ka thene: ” Nje femre i duhet kohe , perpara se te gjej nje stil imazhi qe i pershtatet asaj, prandaj kur vjen mosha 30 ajo tashme e ka gjetur ..”

 

Tek besimi ne vetvete dy pika jane me kryesoret : pjekuria dhe dija per ate cfare jeni, per tu dukur me e bukur. Personat te cilat jane maniake te modes dhe blejne cdo lloj aksesori,por i mungon besimi ne veten tyre, gjithe look-u eshte i kote.