Dafina, edhe une ne Los Angeles, jo vetem Bleona…

Nga Dorjan
Shkruar ne 15 Mar 2012 ora 3:20pm

Dafina Zeqiri ka vendosur te provoje fatin ne SHBA, duke synuar ndoshta nje karriere nderkombetare.

Pasi ka realizuar klipin e saj te fundit ne Australi, kengetarja Dafina Zeqiri ka udhetuar drejt SHBA, posacerisht ne Los Angeles per realizimin e spotitit te kenges “Tonight”.
Nuk dihet ende nese Duffy do ta provoje fatin e saj ne ndonje studio te Hollywood-it, por nje gje eshte e sigurt, ajo kete e ka marre shume seriozisht, dhe ne kete funksion eshte edhe nje sherbim shume i arrire fotografik, ne te cilen ajo duket teresisht e transformuar. Ndoshta kjo eshte nje shprehje edhe ambicjes se saj, si edhe shume te tjerave, qe te beje nje karriere nderkombetare ne SHBA, ashtu sikurse ja ka arritur Bleona dhe ndonje tjeter.