DESTINACIONI I NJË ADOLESHENTI

Nga Dorjan
Shkruar ne 03 Apr 2012 ora 2:19pm

 

Emilio, një djalë 17 vjeçar nga Rimini, bëhet pjesë e strukturave të policisë. Në

Romë, gjatë kursit të formimit, njihet me Kostantinon, një i ri nga Sardenja. Rastësisht, në përfundim të kursit, Emilio emërohet në Sardenjë. Shumë shpejt i riu kupton se bota e

brendshme e Sardenjës është diçka më vete. “La Destinazione”, filmi i regjisorit Piero

Sanna prodhuar në vitin 2003, shfaqet sonte, ora 19.00 në Akademinë e Filmit “Marubi” në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës. Me aktorët: Roberto Magnani, Elisabetta Balia dhe Raffaele Ballore. Zgjat 124 min.