DIÇKA E TILLË NUK NDODHTE KURRË TEK BAYWATCH (FOTO)

Nga Dorjan
Shkruar ne 30 Apr 2012 ora 2:05pm

Shumëkush e shihte serialin e famshëm Baywatch për të parë rojet e plazhit duke vrapuar ose duke dalë nga uji. Megjithatë atyre kurrë nuk u ka ndodhur ajo që i ndodhi modeles dhe aktores britanike Maria Fowler, e cila duke imituar skenat e serialit hit, u shfaq përpara plazhistëve dhe fotografëve me thithka thuajse të dala. Kur e kuptoi diçka të tillë, mbuloi gjoksin, por e mori këtë situatë me sportivitet.