Drenusha,plazhi vendi ideal për të bërë dashuri

Drenusha Latifi, e cila shquhet si një person i hapur me mediet edhe sa i takon jetës së saj sentimentale, është shprehur së fundmi se meshkujt shpesh e cilësojnë si “copë e mirë”.

Fatkeqësisht, shumica e tyre presin vetëm seks të mirë dhe asgjë tjetër. Por, kur hetoj se duan të më çojnë në shtrat, unë ngre velat dhe lundroj.

Mua nuk më pengon fakti se një mashkull më konsideron si një “copë të mirë”, edhe pse kurrë nuk do të krijoja një lidhje me një person të tillë”, – ka thënë Drenusha, duke shtuar se megjithatë i ka shumë qejf…

Artikuj te Ngjashem: Dashuri e hidhur, i shkreti teatër Gjirokastra – Vendi i origjinës Tiranë, tregu i lirë, vendi i preferuar për rroba Ekziston video-seksi e Whitney, ish-i dashuri mund ta shese VUNË MILIONAT NË PIRAMIDË: NA MASHTROI ZVICERANIA DHE I DASHURI, AGJENT I SHISH

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 1 images.