Dubai dikur dhe sot

Nga Dinejda
Shkruar ne 17 May 2012 ora 6:14pm

Dubai, kryeqendra e Lindjes Afërt, ashtu siç e quajnë të tjerët, ka pësuar transformime të shumta për një kohë shumë të shpejtë.

Edhe pse sot përfqëson sinonim për luks, vetëm  para 50 viteve dukej shumë më ndryshme.

Ky koleksion i mëposhtëm i fotografive tregon këtë tranformim të shpejtë të një shtretëtire në një qytet “metropol”