Dy femrat e guximshme dhe muri i vdekjes

Nga Dinejda
Shkruar ne 03 May 2012 ora 11:49am

Anëtaret e një grupi të quajtur “Hell Riders”, Kerri Cameron dhe Jaimi Tyrell, bëjnë një punë shumë të pazakontë – ato vozitin motoçikletat nëpër një “fuçi të madhe prej druri”.

Nuk mbajnë kaska dhe asnjë lloj tjetër pajisjeje mbrojtëse. Ato bazohen vetëm në ligjet e fizikës.