E Pabesueshme, Por E Vërtetë: Bën Seks Me 37 800 Vajza Të Virgjëra

Nga Dorjan
Shkruar ne 18 Pri 2012 ora 4:06pm

Është e frikshme ta besosh, por ka ndodhur vërtet, një burrë afrikan ka bërë seks me plot 37 800 femra, që të gjitha të virgjëra.
Hamshori që fuste në shtrat çdo ditë nga dhjetë femra të virgjëra, është personi që shihni në foto.
Ai quhet Fatafehi Paulah dhe është mbreti i Tonga, një mbretëri e vogël, ishull në zonën e Afrikës.
Mediat amerikane kanë arritur të zbulojnë faktin dhe citojnë pohime nga ishulli-mbretëri, simbolin e të cilit e shihni në këtë foto të dytë. Ata zbuluan se ky marshim seksual ka ndodhur nga viti 1970 deri në vitin 1984, për afro një dekadë e gjysmë me radhë, periudhë kur Fatafehi Paulah ishte mbret i Tonga.
Për më tepër, mbretëria e Tonga ka mbajtur statistika për të gjitha femrat e virgjëra që çvirgjëronte Fatafehi Paulah.