Eksperimenti gjenetik tmerron qytetin kinez

Nga Dorjan
Shkruar ne 08 Jun 2012 ora 7:54pm

Vallë ç’të jetë kjo kafshë e dalë nga laboratoret mjekësore në Xinxiang, provincën Henan në Kinë?

E kanë quajtur të ngjashëm me derrin, por po ta shohish në pjesën e pasme kur ikën duket si një mini kalë Poni apo dhe qen.

Por ajo që është e sigurt, është se qyteti në të cilën kjo monstër laboratorike ka dalë është tmerruar. Ata shprehen se vetëm për nga lëkura mund të jetë një derr gjenetik por që eksperimenti nuk është bërë si duhet, por ka dështuar në një fazë.

Por policia thotë se në fakt është një qen race me origjinë kineze dhe quhet qen me kreshtë dhe pa qime i cili është shumë i shtrenjtë.

Ky është padyshim një qen, dhe mjaft i shtrenjtë,” tha një zëdhënës.

Është një racë e çuditshme e cila hyn në garë për qenin më të shëmtuar në botë.