Eliza Hoxha, kengetarja te ciles i ecen mire arkitektura

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Nje pune te madhe jashte profesionit te kenges e ben edhe kengetarja e njohur Eliza Hoxha, e cila studimet post-diplomatike i ka te kryera ne Belgjike. Ajo aktualisht punon si profesoreshe e arkitektures dhe ka edhe projekte te tjera te herepashershme lidhur me dizajnin urban dhe hulumtimet lidhur me fushen e saj te interesit. “Nuk kam dashur te mbetem vetem me kengen, por edhe te bej pune te tjera. Profesioni im ne te cilin kam studiuar eshte arkitektura, ku vazhdoj te punoj ne disa projekte te mia. Mirepo here pas here edhe shkruaj kolumne per kulturen urbane”, thote ajo.

Artikuj te Ngjashem: Intervista: Flet ish aktorja, ish-këngëtarja Edi Luarasi Me mire i fundit neper bote apo i pare ne Shqiperi? Kina krijon makinen qe ecen ne uje akull e rruge! Enver Hoxha financoi revoltat në Francë PS paraqet sot amendamentet për Gjykatën Administrative

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 7 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 7 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 3 of total 7 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 4 of total 7 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 5 of total 7 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 6 of total 7 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 7 of total 7 images.