Elton Deda hap studio për të mbështetur talentet e reja.

Nga Dinejda
Shkruar ne 14 Mar 2012 ora 7:16pm

E pati premtuar që do t’i mbështeste dhe e mbajti fjalën e dhënë. Elton Deda sapo ka hapur një studio produksioni, pjesë e të cilës do të bëhen talentet e reja shqiptare, mes të cilëve edhe motrat Kumrija.
“Së shpejti në ‘Top Fest 9’ do të shfaqen prodhimet më të reja nga studio ku unë bashkë me krijuesin e kësaj studioje, Erjon Zaloshnjan, jemi duke punuar bashkarisht në përkrahje të talenteve të reja”,- thotë Elton Deda, duke cilësuar se ky është një investim për të ardhmen e muzikës.  Bluetooth