Elvana e modernes dhe e popullit

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Po ecën shumë mirë dhe si duket edhe juria dhe teleshikuesit që e shohin spektaklin e kërcimit “Dancin with the Stars” që ajo është favorite për të fituar.

Këngëtarja Elvana Gjata ka kërcyer edhe këtë herë bukur me Gertin, madje edhe është dukur shumë popullore me kostumin kombëtar të zonës së veriut. Ne siguruam këtë foto nga facebooku i këngëtares, që si duket me shumë krenari e kishte vënë aty.

Nëse dikush mendon se Elvanës i shkon vetëm modernia, e keni gabim, ajo është e bukur edhe kështu me rroba popullore.

 

Artikuj te Ngjashem: Agim Krajka: Kultura e popullit tim nuk përfaqëson këngët që tregojnë pjesët e trupit Elvana Gjata “In” dhe “Hot”. Arbëreshët në Itali, mes traditës dhe modernes Arbëreshët në Itali, mes traditës dhe modernes. “Afër Dhe Larg”, i Elvana Gjatës nominohet si videoklipi më i mirë në Ballkan

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 1 images.