Era motra e Nora Istrefit i futet muzikes

Pas shumë motrave dhe vëllezërve që u futën në muzikë, më në fund edhe Nora Istrefi do të ketë një krah të djathtë të saj në muzikë, të motrën. Ajo nuk do të vrapojë pas këngëtarëve të tjerë nëpër koncerte, por do të ketë të motrën, e cila do të vazhdojë karrierën si këngëtare duke ndihmuar Norën nëpër koncerte.

Kur të gjithë menduan se Nita, motra e dytë e saj, do të bëhet këngëtare pasi e ndiqte atë ngado që shkonte, të gjithë u habitën kur erdhi lajmi se Era, motra e tretë e Norës, do të provojë veten…

Artikuj te Ngjashem: Flori dhe Andy Gram në koncerte zëvendësojnë Elvanën me Nora Istrefin Pse e refuzoi Nora Istrefi ofertën e “Dancing with the Stars” Foto: Nora Istrefi Nora Istrefi: “Dashuria ime në ditët më të mira” Genta dhe Nora imitojne njera tjetren.

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 2 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 2 images.