Facebook: Foto ne rezolucion te larte dhe full screen

Nga Dorjan
Shkruar ne 16 Apr 2012 ora 10:01pm

 

 

 

 

 

 

 

Sot Facebook prezantoi disa azhornime te medha tek fotot. Tani ju do te mund ti shihni fotot ne Facebook ne rezolucion te lart (HD) dhe Full Screen (Ekran i plote) duke klikuar ne kendin e lartem tek nje foto. Ne nje ekran te madh fotoja do te duket 4 here me e madhe sesa me pare ! Rezolucioni maximal i fotove eshte 2048 x 2048

Rrjeti socjal kete vecori te fotove ne rezolucion te larte e pat prezantuar ne 2010, por tani eshte mundesia qe fotot te shihen ne rezolucion te larte si te parazgjedhura nga Facebook. Me keto karakteristika te reja Facebook po ecen perpara shume sa i perket fotove, dhe duke marre parasysh qe ne kete rrjet social ngarkohen 6 bilion foto ne rezolucion te larte. Vecorite e reja qe jane leshuar sot do duhen te paraqiten tek te gjithe perdoruesit.