Fanceska dhe Genta puthen ne buze.

Nga Dinejda
Shkruar ne 10 May 2012 ora 6:46pm

Ka marre ngjyra shakaje ne fakt puthja e shkembyer ndermjet dy vajzave, por gjithsesi se bashku me shakane kane perjetuar edhe nje eksperience te vecante, ndoshta edhe te re, te pa provuar me pare.Nga fotoja duket se ndjesia e pare eshte pozitive…