Fejohet me kuzhinierin,qe te behet me e shendosha ne bote!

Nga Dorjan
Shkruar ne 20 Mar 2012 ora 4:49pm

Synimit te saj per t’u bere gruaja me e shendoshe ne bote  i shkon fare mire per shtat zgjedhja e bere: fejesa me nje shef kuzhine.

Quhet Susanne Eman eshte 33 vjeç dhe synon te mberrije plot 700 kilograme, per te thyer rekordin e njeriut me te shendoshe ne bote.

Gruaja, nene e dy femijeve, peshon 350 kilogram dhe zgjedhja e saj e fundit eshte fejesa me Parker Clack, 35 vjeç.  “Jemi një çift perfekt, unë vdes për të ngrënë, ai adhuron që të gatuajë,” ka thene ajo.