Filmi i parë porno me aktorë shqiptarë, shfaqet në maj.

Nga Dinejda
Shkruar ne 23 Pri 2012 ora 9:09am

Lajmi për realizimin e filmit të parë porno me personazhe shqiptarë zgjoi një interes të veçantë tek publiku shqiptar gjithandej ku jetojnë, edhe përkundër kritikave të shumta të cilat erdhën në adresë të projektit të ri. Regjisori i filmit tregoi se së shpejti ky film do të shfaqet në ekranet shqiptare dhe skenat hot të këtij projekti, publiku shqiptar do të ketë mundësinë t’i shohë së shpejti.Ne mësojmë se premiera e filmit do të shfaqet në maj pikërisht në njërin nga kanalet satelitare, si dhe në një televizion maqedonas, Kanal 5 plus. Ky do të jetë projekti i parë i kinematografisë hard në shqip dhe me personazhe aktorë shqiptar Erioni, regjisori i filmit, na bën me dije se ai së bashku me grupin e tij së shpejti pritet të shfaqen edhe me një tjetër projekt pune. Stafi i Erion Murizit, që prej një kohe të gjatë merret me organizime festash ku preferohen balerinë të zhveshur, tregon se ka kohë që bën këtë punë si striptizman, ndërsa filmi ka qenë një eksperiencë e madhe në karrierën e tij. E derisa filmi pritet që së shpejti të ketë premierën e tij në disa televizione, stafi i “Erioni show” bën organizime të ndryshme edhe për gjininë e fortë. Disa nga balerinat e tij marrin pjesë nëpër organizime të ndryshme qofshin ato edhe private, ndërsa në këto mbrëmje ato shfaqen tërësisht nudo për kënaqësinë e publikut mashkullor.