Foto të reja provokative të Shkëndije Mujaj.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Shkëndije Mujaj së fundi  ka sjellë disa fotografi të reja ku mund ta shikoni shumë qartë formën e të pasmeve të bollshme të saj.ngëtarja Shkëndije Mujaj ka thene para pak kohesh ne nje interviste per mediat roze  se te pasmet e saj i ka 100 % origjinale, dhe ndihet mirë për faktin që të pasmet e saj janë në formë.

Artikuj te Ngjashem: Shkendija thotë se i ka ‎100 % origjinale, “Falë të madhit Zot” . Fotot provokative të Rita Orës. Facebook: Foto ne rezolucion te larte dhe full screen Facebook vlen 103 miliardë dollarë BASHKIA: 3 MIJË PEMË TË REJA NË TIRANË

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 4 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 4 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 3 of total 4 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 4 of total 4 images.