Fotot më të bukura të Google Earth (FOTO)

Nga Dorjan
Shkruar ne 16 Mar 2012 ora 10:28pm

Një faqe, e quajtur Stratocom, e projektuar nga një ish- punonjës i Google, u lejon përdoruesve që të votojnë për fotot më të bukura të Google Earth. Fotografitë përzgjidhen nga vetë përdoruesit dhe më pas votohet për to. Më poshtë janë fotot më të votuara.