Franceska puth Metin, xheloze edhe Anila

Nga Dorjan
Shkruar ne 16 Mar 2012 ora 4:41pm

Anila eshte ndier xheloze Per Metin nga Françeska, e cila i ka thene se Meti shkoi dhe e puthi ne krevat. Kete gje ajo ia thote Metit, duke e pyetur nese eshte e vertete kjo gje apo jo. Meti ia sqaron situaten, duke i thene se ishte Françeska ajo qe i shkoi te krevati dhe e puthi, ai thjesht ia ktheu. Anila qesh dhe thote se Françeska e ka transformuar ngjarjen.