Françeska, rindizet pasioni per Ermalin

Nga Dorjan
Shkruar ne 23 Mar 2012 ora 6:47pm

Duket se nuk ka mundur te mbaje premtimin per ta pare Ermalin thjesht si nje konkurent.

Gentiana shkon afer banoreve ne dhomen e gjumit dhe e pyet Françesken per meshkujt brenda shtepise e te cilet ka marredhenie me te afert. Gentiana mendon se ajo afrohet shpesh me Liamin, por Françeska nuk pranon qe kjo gje te jete e vertete. “Veç Ermalit, banori me i afert per mua eshte Graciano”, shprehet Françeska.

Meti dhe Anila shtrihen dhe perqafohen me njeri-tjetrin poshte jorganit, nderkohe qe banoret e tjere fillojne qe t’i komentojne, duke dyshuar se ata jane duke u puthur.

Françeska dhe Ermali shkembejne puthje te zjarrta m njeri-tjetrin, duke u perkedhelur e duke qendruar afer njeri-tjetrit per minuta te tera.