Furgoni Superluksoz

Nga Dorjan
Shkruar ne 26 Apr 2012 ora 6:37pm

Ky është një nga furgonë më luksoz në botë dhe kushton 280 mijë paund.

Sediljet e tij janë njësoj si krevatë luksozdhe brenda furgonit gjithçka është përfekte.
Pasagjerët specialë mund të shohin edhe një plazmë 40 inç e një sistem audio deri në 1,300 Watt.

Ky mjet fantastik i krijuar nga Mercedes Benz mund të jetë shumë i përshtatshëm edhe për biznesmenët të cilët mund ta përdorin edhe një kompiuter me deri në 500 gigabyte.