Genta Ismaili bashkëpunim me Dj Blunt.

Nga Dinejda
Shkruar ne 17 May 2012 ora 2:00pm

Këngëtarja Genta Ismajli do të vijë në bashkëpunim kësaj radhe me DJ kosovar DJ Blunt.

Bëhet fjalë për një këngë ritmike, e cila pritet të jetë një hit veror dhe e cila është shoqëruar edhe me vidoklip.

Videoklipi i kësaj këngë është xhiruar në Shkup dhe pritet së shpejti të lansohet në televizione.Genta së fundi pati realizuar këngën “Guximi” në bashkëpunim me DJ Dalool e cila ishte pritur mjaft mirë.