GRUAJA AKUZON TË SHOQIN SE E PËRDHUNOI NATËN E MARTESËS

Nga Dorjan
Shkruar ne 02 May 2012 ora 3:06pm

Një bashkëshort ka dalë përpara gjykatës në Britani pasi akuzohet se ka përdhunuar gruan e tij të re ditën e martesës. Gruaja, tek të njëzetat, i tha gjykatës se ajo ishte aq e pirë, sa kur u kthyen në shtëpi pas një mbrëmje me pije në ditën e dasmës, ajo i tha të shoqit se nuk donte të bënte seks.

Megjithatë, i shoqi i injoroi lutjet e saj dhe e detyroi të bënte seks kundër vullnetit të saj.

Ai është akuzuar po ashtu se e ka përdhunuar atë dhe katër herë të tjerë gjatë martesës së tyre dyvjeçare dhe më në fund ajo shkoi në polici. I shoqi akuzohet edhe se e kishte përdhunuar kur ajo ishte shtatzënë, madje edhe sapo kishte lindur.

I shoqi ka hedhur poshtë akuzat. Gjyqi vazhdon.