Hi-tech inkubatori më modern për bebet e sapolindura

Nga Dorjan
Shkruar ne 13 May 2012 ora 3:17pm

Foshnjat në njësitë e kujdesit të veçantë së shpejti mund të jenë në gjendje për të qëndruar në afërsi me nënat e tyre në një dizajn revolucionar inkubatori.

Hi-tech BabyBloom mund të jetë i pajisur me të gjitha pajisjet e shtratit që një nënë e re lejuar për të kontaktuar me fëmijën e saj edhe pse ajo duhet të jetë në ambient të veçantë të një inkubatori.

Afërsia e tillë lejon të dy dhe nëna dhe fëmija të njohin njëri-tjetrin nga kontakti vizual, prekje dhe madje edhe erën.

Inkubatori rregullohet sipas pozicionit për të qënë sa më të rehatshëm dhe nëna dhe fëmija.

Ai vjen në 6 lloje ngjyrash dhe është shumë komod dhe me një teknologji më të lartë se inkubatorët e tjerë.

Madje me një buton të vetëm eleminohen zhurmat përreth dhe është i pajisur dhe me aparat fotografik.