Hidhnin mallra të skaduara në treg, arrestohen 3 persona.

Nga Dinejda
Shkruar ne 18 May 2012 ora 12:07pm

TIRANË- Policia e Tiranës ka arrestuar 3 persona, pasi dyshohet se ndryshonin datën e skandencës së mallrave ushqimore, duke i rihedhur në treg për qëllime përfitimi.

Mësohet se të arrestuarit Ilirjan Bira Nefail Jaho Agim Abdullai, blinin mallra të skaduara me një cmim të ulët dhe pasi i ndryshonin datat e skandencës i rihidhnin në treg, për qëllime përfitimi.

Nga hetimet paraprake mësohet se vlera e produkteve të hedhura në treg shkon 100 mijë euro. Policia ka nisur hetimet dhe kontrollet se ku janë shpërndarë këto ushqime të skaduara me qëllimin nxjerrjen e tyre nga tregu.