I dashuri i Franceskes i denuar me 20 vjet

Nga Dorjan
Shkruar ne 16 Mar 2012 ora 6:18pm

Françeska e shikon per disa sekonda, duke mos ia shqitur syte dhe me pas i thote se Arbri ngjan shuam si ish i dashuri i saj. Ajo tregon per te, duke thene se eshte tip i rrembyer. “Domethene jo si une”, i thote Arbri. Ajo shprehet se nuk e njeh karakterin e vertete te Arbrit. Pastaj vazhdon qe te flase per ish-te dashurin, duke thene se ai eshte denuar me 20 vjet burg dhe se denimin duhet qe ta kryeje ne Itali.