Kapen duke bërë seks në pallatin e sulltanit, pushohen nga puna

Nga Dinejda
Shkruar ne 27 Apr 2012 ora 7:05pm

STAMBOLL- Janë shkarkuar nga puna dy punonjës të pallatit përrallor Topkapi në Stamboll. Arsyeja është se punonjësit janë kapur duke bërë seks gjatë kohës së punës në muzeun e pallatit të sulltanit.

Lajmi bëhet i ditur nga gazeta turke Sabah, e cila citon se një grua 26 vjecare dhe një kolegu i saj janë kapur befasisht në një dhomë të pallatit, një vend i konsideruar edhe i shenjtë.

Pas kësaj ngjarje ata janë pushuar nga puna.