Kartëvizita e pazakontë prej betoni

Nga Dinejda
Shkruar ne 18 May 2012 ora 5:40pm

Qëllimi i çdo vizitkarte biznesi është të jetë tërheqëse dhe të ketë të dhëna themelore të pronarit.

Agjencia kreative “Murmure” ka ardhë deri te ideja për të bërë një vizitkartë nga betoni, i cili për shkak të peshës së tij, gjithmonë do të ju kujtoj një partner biznesi.

Ndërsa karta tradicionale e biznesit shpejt humbasin apo të dhënat e tyre fshihen  përfundimisht, ajo nuk mund të ndodhë me kartat e bërë prej betoni të pastër.

Siç pohojnë nga agjencia “Murmure”, ju nuk mund të  bartni atë në portofolin tuaj siç është rasti me vizitkartat e tjera.

Dizajneri frëng i ekipit bëri një gamë të veçantë, megjithatë, çështja është nëse biznesmeni do të mund të bartë gjatë gjithë ditës pesë vizitkarta të tilla në xhepin e tij.