Keto jane qytetet që nuk flenë kurrë

Nga Dorjan
Shkruar ne 12 May 2012 ora 8:06pm

Praktikisht nuk ka qytete që janë krejtësisht 24-orë gjatë gjithë vitit duke mos fjetur, theksoi Marion Roberts, profesor i dizajnit urban në Universitetin e Westminster të Londrës.

Por disa vende që orët e tyre të natës i kanë kthyer në punë, argëtim por pse jo dhe shkak për krime do t’i gjeni si më poshtë.

Shumë vende shprehe se aktivitetin ekonomik të tyre e kanë më shumë natën. Ndaj nëse doni të mos flini bëni ndonjë vizitë në këto qytete.

Sipas renditjes:

1. Kajro
2. Montevideo
3. Malaga
4. Zaragoza
5. Madrid
6. Barcelona
7. Valencia
8. Sevilje
9. Buenos Aires
10. Bejrut
11. Londër
12. Paris
13. New York