Kili, pishina më e madhe në botë

Nga Dinejda
Shkruar ne 23 May 2012 ora 6:33pm

Në “San Alfonso del Mar resort” në Kili ndodhet pishina më e madhe në botë. Ajo është e madhe sa 20 pishina olimpike bashkë.

Ndërtimii saj ka kushtuar 95 milionë euro dhe për ta mbushur janë dashur 246 milionë litra ujë i pastër deti.

Kjo pishinë ka hyrë dhe në librin e rekordeve, Guinness, si më e thella me 115 metra.