Kolumbi, 10-vjecarja sjell në jetë një fëmijë

Nga Dorjan
Shkruar ne 06 Apr 2012 ora 1:58pm

Një vajzë 10 vjece kolumbiane ka sjelle në jetë një femijë pas 39 javëve shtatzani. Vogelushja, e sapolindur, peshon rreth 3,3 kile dhe ka lindur ne qytetin La Guajira Peninsula, në Kolumbi. Vajza i është nështruar një operacioni cezarian për të sjellë në jetë vogëlushen e saj. Ka mbetur i heshtur identiteti për të atin, por në disa gazeta thuhet se ëshTë një 15 vjecar; ndërsa në disa të tjera thuhet se është Një 30-vjecar.