Kukës, karbonizohet faturisti, po rregullonte linjën elektrike.

Nga Dinejda
Shkruar ne 16 Pri 2012 ora 11:08am

KUKËS- Ismail Shehu, 54-vjeç, faturist i CEZ ka humbur jetën paraditen e stome teksa ka tentuar të riparojë linjën e energjisë eklektrike.

54-vjecari është karbonizuar menjëherë, siç tregojnë banorë të fshatit Nange.

Në vendngjarje ka shkuar grupi hetimor i komisariatit të policisë të rrethit për të hetuar rreth shkaqeve të kësaj ngjarje të rëndë kjo edhe për faktin se viktima është faturist dhe jo elektricist.