Leonora Jakupi gati videon e re.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Këngëtarja Leonora Jakupi nëse është larguar paksa edhe nga mediat, do të thotë se ajo është duke u përgatitur për diçka. Si gjithmonë e qetë dhe në hesapin e saj, dëgjuam se ajo me seriozitet do ta sjellë një video dhe një këngë të re.Ne e siguruam këtë foto që edhe ju po e shihni, por nuk dihet se cilës këngë ka vendosur t’i bëjë klip artistja Jakupi. Por, siç duket, edhe këtë herë dukja e saj do të jetë shumë e veçantë.

Artikuj te Ngjashem: Nora Istrefi me “in” se “Kosova Fashion Week” Nora Istrefi, si Kardashian ne 26-vjetorin e saj. MBËRRITËN SYZET E GOOGLE. SHIHNI VIDEON ME SHPIKJEN FANTASTIKE. 20 vjetori PD, Berisha: Gati festa më e madhe e kohërave VLORË, TUNELI I UJIT TË FTOHTË, GATI ME 1 QERSHOR

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 1 images.