Mirsa nuk e fal tradhtinë.

Nga Dinejda
Shkruar ne 17 May 2012 ora 1:59pm

Këngëtarja kosovare Mirsa Kërçeli e irrituar nga shumë ngjarje në vend, me plotë bindje ka thënë se nuk do ta falte kurrë tradhtinë.

Ajo mendon se një lidhje e fortë nuk mund të kalojë në tradhti, mirëpo nëse do të ndodhte atëherë tradhtia thotë se nuk falet.

“Për vet faktin se çdo ditë e më shumë po dëgjoj lloj-lloj intrigash dhe ngjarje jo të mira në mes çifteve, kam ardhur në përfundimin se tradhtia nuk falet. Unë personalisht nuk do të mund ta falja kurrë të fejuarin tim nëse më tradhton”, ka thënë ajo për mediat shqiptare.Sipas Mirsës nëse një tradhti falet një herë, ajo mund të përsëritet për të dytën herë, andaj më mirë preferon të mos e fal fare. Mirsa lutet që tradhtia në mes çifteve të pakohet çdo ditë e më shumë.