Mjekim të gabuar, dënohet 1 vit burg mjeku

Nga Dorjan
Shkruar ne 18 Apr 2012 ora 1:16pm

ELBASAN-Gjykata e Elbasanit caktoi sot dënimin me 1 vit burg për mjekun Ylli Muca. Doktori shpallet fajtor për mjekim të gabuar dhe vonesë në mjekim ndaj një pacienti. Vendimi u caktua pas kërkesës së prokurorisë.

Ngjarja është shënuar në vitin 2008 në Gjegjan të Elbasanit.