Modelja kosovare Vicky Zeneli

Sigurisht se kemi dëgjuar shumë pak për Vildane Zenelin, por suksesi që ajo ka arritur në skenën ndërkombëtare të modës dhe aktrimit është i jashtëzakonshëm, duke përfaqësuar kështu denjësisht bukurinë kosovare dhe vlerat prej një artiste shqiptare.

Ajo në moshën 13 vjeçare u zhvendos nga Prishtina me familjen e saj në New York ku pothuajse menjëherë filloi karriera e saj në modelim, duke u bërë kështu shpejtë një prej fytyrave më atraktive.

Dyert e suksesit Vildanes i hapen pas fitimit të Miss Diasporës në Amerikë në vitin 2009, nga ku më pas me mbështetjen e Ford Models kontraktohet nga disa prej brendeve me emër siç ishte linja e modës e Jennifer…

Artikuj te Ngjashem: Vicky, modelja shqiptare ne reklamen e Dr. Dree

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 3 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 4 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 5 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 6 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 7 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 8 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 9 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 10 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 11 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 12 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 13 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 14 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 15 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 16 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 17 of total 18 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 18 of total 18 images.