MOSHA KUR JEMI MË TË LUMTUR ËSHTË 33 VJEÇ

Nga Dorjan
Shkruar ne 27 Mar 2012 ora 6:25pm

Harrojini ditët e shkollës. Një studim ka zbuluar se mosha kur njerëzit janë më të kënaqur me jetën e tyre është 33 vjeç.

Shtatë nga dhjetë persona mbi 40 vjeç, të pyetur në një sondazh nga faqja Friends United thanë se ai ishte viti më i lumtur. Një nga tre persona të pyetur thanë se lumturia u vjen nga fakti që kanë fëmijë, ndërkohë që një në pesë thanë se lumturia u vjen nga suksesi në punë.

Vetëm 6 përqind thanë se ishin më të lumtur në universitet dhe vetëm 16 përqind thanë se ishin më të lumtur në fëmijëri.